T: 0412-690-095
E: info@relaxbaden.nl
ma-vr: 9.00u - 18.00u
zat: 11.00u - 15.00u
home | over ons | onze voordelen | assortiment | partners | vacatures | contact
  Onafhankelijk Advies   Laagste Prijzen   Uitstekende Service
 
terug - algemene informatie - Smart stoomcabines - Smart catalogus - Deluxe stoomcabines - Deluxe catalogus

 

Stoomcabine Smart

Stoomcabine informatie

smart serie stoomcabines

  Eigen import
  Snelle levering
  nieuwste technologie
  laagste prijsgarantie
  Vele opties mogelijk


Stoomcabines van Relaxbaden

Water, in welke vorm dan ook, of u het tot u neemt of gebruikt om u mee te reinigen, de heilzame werking ervan zit er in begrepen. Waarschijnlijk zullen weinigen zich daarvan direct bewust zijn, maar het is een gegeven. Onze stoomcabines zullen u dat gegeven bewust laten beleven! Uw slaap of ochtendhumeur, of de mogelijke stress van een dag hard werken, zullen vertroetelend van u worden afgespoeld of er via de massagestralen worden uitgemasseerd, of met de wolken van stoom worden afgevoerd. Deze 3-in-1 functionele stoomdouchecabines van Relaxbaden bieden u een weldaad voor lichaam en geest!

Relaxbaden werkwijze

Via onderstaande informatie bieden wij de mogelijkheid om uzelf te informeren over alle ins en outs op het gebied van onze stoomdouchecabines. Aanbod en wetenswaardigheden vullen elkaar aan en zullen u een compleet beeld geven waarmee u een juiste beslissing kunt maken.

(NB: indien u zich niet bedreven acht met het internet, of even geen trek heeft in het klikken van de ene naar de andere pagina, kunt u ook rechtstreeks contact opnemen met onze informatiebalie, tel: 0412- 690 095

Relaxbaden vindt het belangrijk met u samen op zoek te gaan naar dát product of díe oplossing die volledig voldoet aan uw wensen. We zijn zo reëel dat het mogelijk is dat dit binnen ons gevoerde assortiment niet volledig aansluit. Echter, door ons brede netwerk en goede relaties met verschillende fabrikanten, zullen we alles in het werk stellen om de door u neergelegde wensen tegen concurrerende prijzen aan te kunnen bieden. U vraagt wij draaien. Verder hebben we nog een aantal diensten waarvan we u op de hoogte willen stellen, namelijk:

 • Reiskostenvergoeding: na een bezoek aan onze showroom en het daaruit voortkomen van een bestelling, vergoeden wij uw reiskosten.
 • Prijscontrole: wanneer u ons uw offerte/prijsopgave van een concurrent overlegt zullen we trachten een beter aanbod voor u neer te leggen.
 • Na bestelling vindt betaling pas plaats contant bij levering.
 • Perfecte service en een goede garantie.

Wat weet u van stoom?

Het gebruik van stoom ter bevordering van de gezondheid of ter preventie c.q. behandeling van gezondheidsproblemen, is al zo oud als de weg naar Rome. Letterlijk. De Romeinen kenden al de positieve uitwerking van stoom voor lichaam en geest. Ook veel Arabische landen waren thuis in de weldaad van stoom.

Waren het toen de badhuizen, nu hebben we de stoomcabine waar, in uw eigen huis, dezelfde positieve effecten tot stand worden gebracht als in de toenmalige badhuizen. Allerhande “stressproblemen” zullen door het afvoerputje wegvloeien en u verlicht uit de cabine doen zweven.

Wat stoom met u doet

 • Verminderden van spanning en pijn in botten, gewrichten en spieren.
 • Verzachten van licht reumatische aandoeningen en verhogen van de spiermobiliteit en gewrichtsmobiliteit.
 • Geeft een positief effect op “stress-problemen” als bijvoorbeeld slapeloosheid.
 • Reinigt de huid tot diep in de poriën en stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen. Dit maakt de huid soepel en gaat het verouderingsproces van de huid en cellulitis tegen.
 • Verwijd de bloedvaten waardoor een betere doorbloeding plaatsvindt en het lichaam meer zuurstof krijgt.
 • Vrijkomen van de luchtwegen, hierdoor uitstekend werkzaam tegen verkoudheid, bronchitis, longontsteking, heesheid en hoest.
 • Positieve uitwerking bij menstruatiepijn.
 • Positief resultaat bij chronische verstoppingen van kaak-, neus- en voorhoofdsholten.

Aanverwante artikelen, accessoires en uitbreidingen
De stoomdouchecabines kennen een tweetal accessoires die het geheel nog completer en nog aangenamer maken, namelijk:

Kleurentherapie
Met deze extra optie fungeert uw stoomdouchecabine als een kleurenbad. Bij deze kleurentherapie, ook wel lichttherapie of chromotherapie genoemd, zorgt een apart verlichtingssysteem voor het afwisselen van kleuren in de cabine. De verschillende kleurschakeringen hebben ieder weer een andere uitwerking op uw lichaam en geest, van ontspannen tot stimulerend. Er zijn verscheidene wetenschappelijke benaderingen die uitleg geven over dit fenomeen. Hierbij wordt zover gegaan als het trillingsniveau van energie voor de verschillende kleuren, waarbij elke kleur afzonderlijk een helend effect heeft op het lichaam en de geest Dat willen we onderstrepen. Een simpelere maar doeltreffende benadering is de goede sfeer die gecreëerd wordt in de stoomcabine door de verschillende kleuren. De goede sfeer doet een mens zich goed voelen wat automatisch een positief effect heeft op alle lichaamsfuncties. Wederom de weldaad troef.

Aromatherapie
Waar bij de kleurentherapie de ogen zorgen voor de ervaring van een positieve sfeer, is dat hier de neus. De aromatherapie verspreidt zich door de warmte en de hoge luchtvochtigheid gemakkelijk door de hele cabine en zorgt voor een aangename, rustgevende geur in de cabine. Er zijn verschillende geuren, dus voor ieder wat wils. De geuren hebben verschillende uitwerkingen op het menselijk lichaam en de geest.

Smart Stoomcabine assortiment >>

 
 


Relaxbaden BV - Rijnstraat 18 - 5347 KL OSS Nederland - T: 0031 (0) 412 690 095 - E:info@relaxbaden.nl - BTW: 8181.65.194.B01 - KVK: 171.795.32 - ING: 65.80.77.945