Saunas - Whirlpools - Wellness

Saunas - Whirlpools - Wellness

BEL + BESTEL: 0031 (0) 73 684 7220
 VRAAG BROCHURE AAN

home | over ons | onze voordelen | garantie&levering | vacatures | dealers | Sauna Deals | brochure | contact
  Laagste prijzen   Ruime Keuze  Gratis Levering   Géén Vooruitbetaling

Stoomcabine Informatie

     

  stoomcabines intro


Reeds duizenden jaren maken velen culturen dankbaar gebruik van de weldadige en helende werking van aromatische (hammam) stoombaden. Het inhaleren van stoom is een effectieve manier voor het reinigen van de luchtwegen en daarmee een goede verzachtende behandeling tegen verkoudheid, bronchitis, astma en allergieën.

Een warm stoombad verhoogd de hartslag en verbreed tijdelijk de bloedvaten waardoor de spieren gevoed en gereinigd worden en totaal ontspannen tezamen met lichaam. Tevens heeft stoom een totaal reinigend effect op de huid en haar poriën en maakt een stoomdouche daarmee een effectief hulmiddel in de strijd tegen acne en legio huidkwalen.

Al met al is het nemen van een stoombad een gezonde en ontspannende bezigheid waarmee u zeker zult kunnen ontsnappen aan, en herstellen van de stress van alledag. Relaxbaden selecteerde voor u een tweetal stoomcabine series, onderstaand vindt u de verschillende kenmerken per serie.

Smart Serie
De Smart Serie stoomcabine is een betaalbare ‘stand alone’ stoomcabine die u kunt prima gebruiken naast u normale douche. De meest stoomcabines uit de smart serie zijn standaard uitgerust met alle toebehoren zoals uiteraard een stoomgenerator, handdouche, stortdouche, hi-fi radio, zitje, afvoer, ventilatie en acryl douchebak. Sommige smart serie stoombaden zijn voorzien van digitaal bedieningspaneel en kleurtherapie en eventueel uit te rusten met jacuzzi. Verder onderscheiden de smart serie stoomdouches zich van elkaar met glazen of kunststofwanden en verschillende kleuruitvoeringen.

Wij bezorgen de smart serie stoomcabine gratis aan huis in Nederland en België en geven u een laagste prijsgarantie op de stoomcabines. U kunt kosteloos annuleren en de cabine binnen 8 dagen retourneren zonder opgaaf van reden.

Stoomcabine Smart Serie

 
 

  v.a. € 1149,-  
 
Smart Stoomcabine's

smart stoomcabine

Nobel (infra)steam Serie
Met de stoomcabine’s van ‘Nobel Steam’ haalt u een zeer betaalbare en hoog kwalitatieve cabine in huis. Nobel Steam biedt u de keuze uit een strak en modern design of met haar ‘Bamboo Serie’ juist een cabine met een wat warmere uitstraling.

Met een cabine uit de ‘Nobel Infrasteam Serie’ combineert u de weldadige werking van stoom met de therapeutische werking van een infrarood sauna. Met de stoomoptie reinigt u de poriën en luchtwegen terwijl u met de ‘ Nobel Full Spectrum’ infarood stralers de spieren tot op een dieper niveau verwarmt en daarmee ontspant waardoor uw gewrichten ontlast worden wat weer zorgt voor een soepel en gezond lichaam.

Natuurlijk zijn de Nobel stoomcabines uitgerust met alle features die u van een sublieme stoomcabine mag verwachten zoals RVS- en Acryl materialen, Ozone desinfectie systeem, digitale touchscreen bediening, radio CD/MP3 aansluiting, kleurtherapie, massage jets etc.. Kortom alles om de Nobel Steam Cabine’s tot een stoomcabine van topkwaliteit te mogen noemen.

Nobel Steam Series

 
 

  v.a. € 1799,-  
 
Nobel Stoomcabine's

smart stoomcabine

Deluxe Stoomcabines
Onze Deluxe serie stoomcabines kenmerken zich door een sublieme vormgeving en robuuste degelijkheid. De modellen zijn standaard uitgerust met alle denkbare opties zoals Computer Control Systeem met afstandsbediening, stoomgenerator met tijd en temperatuur regelaar, naald Nozzles, hand douche, grote stortdouche, Schotse wisseldouche functie, ventilator, speaker, afvoer, ledverlichting, verlichting aan zijkant, achtergrond verlichting, FM digitale radio, CD aansluiting, telefoonaansluiting, ozone reiniging en nood alarmsysteem. Een aantal modellen kan uitgerust worden met jacuzzi met jacuzzi massage, bubble shower functie, Constant temperature, automatische leiding reiniging, luchtpomp, bubbel Nozzles, waterval en onderwater verlichting.

Wij bezorgen uw Deluxe serie stoomcabine gratis aan huis in Nederland en België en geven u een laagste prijsgarantie op alle stoombaden. U kunt kosteloos annuleren en de cabine binnen 8 dagen retourneren zonder opgaaf van reden.

Deluxe Stoomcabines

 
 

  v.a. € 2.999,-  
 
naar Deluxe Stoombaden

Deluxe Stoombad

 
 


Relaxbaden BV ® - zie contactpagina voor bezoekadressen - T: 0031 (0)412 69 00 95 - F: 0031 (0) 412 627 229- E:info@relaxbaden.nl - BTW: 8181.65.194.B01 - KVK: 171.795.32 - IBAN: NL94RABO0311750737 - BIC: RABONL2U