Saunas - Whirlpools - Wellness

Saunas - Whirlpools - Wellness

BEL + BESTEL: 0031 (0) 73 684 7220
 VRAAG BROCHURE AAN

home | over ons | onze voordelen | garantie&levering | vacatures | dealers | Sauna Deals | brochure | contact
  Laagste prijzen   Ruime Keuze  Gratis Levering   Géén Vooruitbetaling
Terug - Whirlpool informatie - Nobelspa - Nobel catalogus - Calspas overzicht - Whirlpools - Catalogus - Mobi Spa

Whirlpool-Spa
     

 

whirlpool promo (niet van het merk Jacuzzi®)U zoekt een hoog kwalitatieve whirlpool (ook wel ten onrechte Jacuzzi® genoemd, aangezien Jacuzzi® een merknaam is) met optimaal comfort tegen de laagste prijs? Bij Relaxbaden bent u aan het juiste adres; na een uitgebreid marktonderzoek van ruim 4 jaar hebben wij aandachtig gekeken naar de vraag en het aanbod van spas op de wereldwijde spa markt. Wij hebben hier de belangrijkste zaken vergeleken zoals gebruik van de materialen, isolatiewaarden (slechte isolatie betekent namelijk hoog energieverbruik dus hoge kosten, ook geeft een lage isolatiewaarde een overheersend geluid van de pompen wat als storend ervaren wordt), ergonomie, afwerking, service en garantievoorwaarden.Na ons uitgebreide spa/whirlpool vergelijkings onderzoek zijn wij van mening het perfecte whirlpool aanbod gevonden te hebben in de volgende 4 spa merken: ‘Classic spas, Coastspas, NobelSpas, Calspas’, zie hieronder een korte toelichting op beide merken gevolgd door een link naar de productspecifieke pagina. U bent uiteraard ook van harte welkom om ons spa aanbod te bezichtigen in onze riante showroom te Oss (Noord Brabant, Nederland).Relaxbaden Classic Whirlpools
U wilt graag een betrouwbare whirlpool (ook wel ten onrechte Jacuzzi® genoemd aangezien Jacuzzi® een merknaam is) in eigen huis of tuin maar u wilt daar niet al teveel geld voor uitgeven? Dan is een whirlpool uit de Relaxbaden Classic serie zeker iets voor u.

Onze Classic whirlpools zijn van 100% Amerikaanse kwaliteit en makelij. Deze baden bieden u alles wat u zich bij een whirlpool kunt voorstellen zoals LED verlichting, massagejets en bubbels.

De functionaliteiten zijn met mate toegevoegd zodat u een bad heeft zonder al teveel toeters en bellen maar toch compleet uitgerust met alle noodzakelijkheden om optimaal en zorgeloos te kunnen genieten van uw spabad.

Classic Spas

 
 

  v.a. € 3.195,-  
 
Classic spabaden >>

classic whirlpool (niet van het merk Jacuzzi®)
Coast Spas Nieuw!
Coastspas is ‘Built to last’. Op het gebied van techniek, filtratie, soliditeit, isolatie en optiemogelijkheden laat Coastspa’s haar concurrenten ver achter zich. Coastspas is een Canadees bedrijf en staat al jaren in de lijst van top 50 best managed companies. Coastspas is de enige spa producent ter wereld met een internationaal gerespecteerde ISO 9001 certificatie wat staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Coastspa baden zijn standaard uitgerust met een Red Ceder omkasting (cabinet) wat een hoge meerwaarde geeft aan de isolatiewaarde en de uitstraling van uw spabad. Coastspas wordt in Amerika en Canada keer op keer als beste getest op gebied van kwaliteit, isolatie en filtratie. Coastspas staat dan ook garant voor duurzaamheid, spaarzaamheid en kwaliteit. Coastspas biedt als enige producent ter wereld een combinatie van cyclonische filtratie vanuit een extern filtercompartiment, Spa shells (kuipen) met een gepatenteerde achtvoudige glasvezellaag met geďntegreerde stalen hoekprofielen en standaard Red Cedar omkasting. Alle leidingen worden met de hand aangesloten en naast verstevigde klemmen voorzien van een meervoudige lijm- en kitlaag waardoor lekkages vrijwel onmogelijk worden. Coastspas baden worden meervoudig getest op alle denkbare kritische kwaliteitspunten alvorens het bad de fabriek verlaat.

Een Coastspa koopt u voor het leven. Coastspas biedt u dan ook levenslange garantie op de Shell, isolatiewaarde en gebruikersgenot. Ga voor kwaliteit en informeer naar de vele mogelijkheden die Coastspas u biedt. U zult versteld staan van de vele mogelijkheden en verbaasd zijn over de prijsstellingen van ‘The World’s best Built spa’.. Naar Aanbod >>

CoastSpas

      -- Nieuw!! --

 


 

  v.a. € 5.999,-  
 
Coastspas aanbod >>

nobel spa whirlpool (niet van het merk Jacuzzi®)

nobel spa whirlpool (niet van het merk Jacuzzi®)

Nobel Spas
Met Nobel Spas haalt u een betrouwbare en degelijke spa in huis met een perfecte prijs/kwaliteit verhouding. De onderdelen en materialen van deze spas zijn van Noord-Amerikaanse makelij, het bad word echter gemonteerd in China zodat bespaard word op het productieproces. Verder zijn de spas van Nobel uitvoerig getest en ingericht op energiebesparing en comfort.

Nobel Spas biedt een geringer aanbod en optiepakket dan Calspas bubbelbaden en is designtechnisch misschien wat minder opvallend, doch doen de spas van Nobel zeker niet onder in kwaliteit en afwerking. Wij zijn ervan overtuigd dat u veel plezier zult beleven met deze 'whirlpool'

Nobel Spas

 
 

  v.a. € 5.999,-  
 
Nobel Whirlpools

nobel spa whirlpool (niet van het merk Jacuzzi®)

Calspas
Met Calspas bieden we u een 'top of the bill' spamerk met uitmuntende kwaliteit, comfort en design. De prestaties en afwerking van de Calspas-spabaden is subliem en het is dan ook niet voor niets dat Calspas tot de top 5 spa producenten van de wereld wordt gerekend. Met als grote voordeel dat Calspas mee is gegroeid met haar tijd door het hanteren van betaalbare prijzen terwijl vele andere grote merken vasthouden aan hoge marges dus hoge prijzen.

Het spa aanbod van Calspas is enorm evenals het spectrum van geboden opties en accessoires. Via onze website hebben we slechts een gedeelte van het totaalaanbod van Calspas geďntegreerd, mocht uw keuze er niet tussen zitten dan kunnen wij u een overzicht sturen van het totaalaanbod.

Calspas

 
 

  v.a. € 6.999,-  
 
Calspa whirlpools

Calspa whirlpools (niet van het merk Jacuzzi®)

Whirlpools
Whirlpools voor gebruik binnenshuis zijn razend populair. Relaxbaden biedt u een uitgebreid whirlpool aanbod. Van een eenvoudige kleine whirlpool tot een uitgebreide loungepool LCD TV plus DVD speler, kleurtherapie drankenkoeler en vele ‘must haves’ meer.

Doordat Wij zelf importeren en het hele proces tot en met verkoop en installatie zelf verzorgen, kunnen wij ook onze whirlpools tegen zeer aantrekkelijke tarieven leveren. Vanzelfsprekend hebben wij ook bij de selectie van ons Whirlpool aanbod uitgebreid gekeken naar kwaliteit. Door naar whirlpool aanbod

Whirlpools

 
 

  v.a. € 1.349,-  
 
naar whirlpools

whirlpools

Spa Accessoires
Een eigen spa is nooit af! En daarom biedt Relaxbaden tevens een breed scala aan spa accessoires voor alle denkbare zaken die bij een eigen spa komt kijken. Zo bieden wij alle meer noodzakelijke producten zoals water-reinigings middelen en filtersystemen alsmede waterpret producten zoals badeendjes en aromas. Door naar spa Accessoires aanbod
spa en whirlpool accessoires

 
 

  v.a. € 5,-  
 
spa accessoires

accessoires

Mobi-Spa
Ontspannen van uw eigen Buitenspa tegen een betaalbare prijs en wanneer u maar wilt. Dit kan met de comfortabele opblaasbare Mobi-Spa. Geniet van de ontspannende hydrotherapie in uw eigen tuin. De Mobi-Spa word compleet geleverd met luchtpomp, filtersysteem afdekhoes en cover Met de topserie Mobi Spa waant u zich in een echte Jacuzzi®, maar de Mobi-Spa kost veel minder en wordt aangesloten op elk gewoon stopcontact!
Mobi Spa

 
 

  v.a. € 1199,-  
 
naar Mobi-Spa

Mobi spa
De term Jacuzzi® wordt vaak verward met een algemene buitenspa. Jacuzzi® is echter een merk welke wij niet aanbieden in ons assortiment.
 
 


Relaxbaden BV ® - zie contactpagina voor bezoekadressen - T: 0031 (0)412 69 00 95 - F: 0031 (0) 412 627 229- E:info@relaxbaden.nl - BTW: 8181.65.194.B01 - KVK: 171.795.32 - IBAN: NL94RABO0311750737 - BIC: RABONL2U