Saunas - Whirlpools - Wellness

Saunas - Whirlpools - Wellness

BEL + BESTEL: 0031 (0) 73 684 7220
 VRAAG BROCHURE AAN

home | over ons | onze voordelen | garantie&levering | vacatures | dealers | Sauna Deals | brochure | contact
  Laagste prijzen   Ruime Keuze  Gratis Levering   Géén Vooruitbetaling
sauna - stoomcabine - whirlpool - tuinhuisjes - nobel spa - infrarood sauna - sauna accessoires - AANBIEDINGEN >>

 

Relaxbaden Infrarood Saunas Dealers/Zakelijk

  Sauna dealer introductie ->
  Relax Sauna serie ->
  Nobel Sauna serie ->
  sauna informatie ->
  voorbeeld dealeradmin ->
  richtlijnen dealerschap ->

Dealers/Bedrijven introductie


Relaxbaden is een van de grootste leveranciers van infrarood sauna’s in Nederland, Belgie en Duitsland. Door grootschalige inkoop zijn wij in staat om volume voordeel te behalen. Hierdoor kunnen wij zeer concurrerende prijsstellingen bieden.

In ons hoofdmagazijn te Oss houden wij altijd een ruime standaard voorraad aan van tenminste zo’n 600 infrarood sauna cabines. Met de verschillende opties en accessoires kunt u uw klanten ruim 100 verschillende infrarood sauna configuraties aanbieden. Als dealer kunt u per stuk bestellingen doorzetten welke wij direct vanuit ons magazijn bij uw klant kunnen afleveren en desgewenst tevens installeren.

Wij bezorgen aan huis met eigen chauffeurs in Nederland en Belgie. Al onze chauffeurs kunnen de geleverde infrarood sauna opbouwen en installeren en tevens de betaling incasseren waardoor wij betaling bij aflevering kunnen bieden.

Wij nemen alle service en garantiegevallen voor ons dealers uit handen Wij bieden 2 jaar garantie op alle infrarood sauna’s en 25 jaar op de magnesiumoxide infrarood stralers. We verlenen service en garantie door heel Nederland en Belgie. In eerste instantie worden eventuele problemen telefonisch opgelost door onze service binnendienst. Mocht dat niet mogelijk zijn dan komt een van onze servicemonteurs het probleem op klantlocatie verhelpen.

Als dealer van Relaxbaden krijgt u toegang over een persoonlijke online dealer login. Hier kunt u online de actuele voorraad en (de status van uw) bestellingen bekijken. Tevens kunt u via de admin alle benodigde zaken downloaden zoals (inkoop)prijslijsten, promotiemateriaal etc..

Vanzelfsprekend wordt u als dealer voorzien van een persoonlijk contactpersoon en een uitvoerige (commerciële) producttraining. U kunt uw vaste contactpersoon daarnaast natuurlijk ten allen tijde bellen voor vragen en ondersteuning.

Op het gebied van infrarood sauna’s bieden wij een tweetal series; de Relax Serie en de Nobel Serie. Met de Relax serie bent u in staat krachtig te concurreren in het ‘vechtmark’ segment. Met de Nobel serie bent u in staat te concurreren met het hogere segment infrarood sauna’s.

Via bovenstaande links vindt u uitgebreide informatie over de verschillende series en de verkoopmodus, onze dealerservice en richtlijnen. Wilt u meer weten dan kunt u ons benaderen voor een afspraak bij u op kantoor of op onze hoofdvestiging te Oss om de verdere mogelijkheden te bespreken.

Toelichting Relax Series >>

Toelichting Nobel Series >>

Voor meer informatie neem contact op met Dhr. Olaf Kreijne

T: 0031 (0) 412 690 095
M: 0031 (0) 634 926 099
E: olaf@relaxbaden.nl

'Wij verwelkomen u graag als business-partner en streven naar een succesvolle & langdurige samenwerking met u!'

 
 


Relaxbaden BV ® - zie contactpagina voor bezoekadressen - T: 0031 (0)412 69 00 95 - F: 0031 (0) 412 627 229- E:info@relaxbaden.nl - BTW: 8181.65.194.B01 - KVK: 171.795.32 - IBAN: NL94RABO0311750737 - BIC: RABONL2U