T: 0412-690-095
E: info@relaxbaden.nl
ma-vr: 9.00u - 18.00u
zat: 11.00u - 15.00u
home | over ons | onze voordelen | assortiment | partners | vacatures | contact
  Onafhankelijk Advies   Laagste Prijzen   Uitstekende Service
 
terug - whirlpool informatie - Nobelspa - Nobel catalogus - Calspas overzicht - Whirlpools - catalogus

Whirlpool-Spas

 

  whirlpool introductie


Relaxbaden selecteerde voor u een uitgebreid whirlpool aanbod. Enerzijds bieden we whirlpools voor buiten (ook wel spa of jacuzzi genoemd, dit is echter een misvatting want jacuzzi is een merk welke niet voorkomt in ons assortiment) , anderzijds voor binnen bij u in de badkamer.(meestal bubbelbaden of whirlpools genoemd) Voor buiten whirlpools bieden we 2 merken: Nobel spa en Calspas; beide baden zijn kwalitatief hoogwaardig te noemen en zeer scherp aan de prijs omdat wij de import, verkoop en levering van de spabaden volledig in eigen beheer verzorgen. Naast de verkoop van hoogkwalitatieve en betaalbare whirlpools besteden wij ook veel aandacht aan nazorg. Zo bieden we ruime garantie op onderdelen + manuren en kunnen we desgewenst een 24 uur service leveren in geval van nood.

Nobel whirlpools
De Nobel Spa is een bad wat voor 100% uit Amerikaanse/westerse materialen bestaat, het bad wordt echter geassembleerd in China waardoor deze whirlpool prijstechnisch een stuk aantrekkelijker wordt dan normale Amerikaans/Canadese baden terwijl de kwaliteit gelijkwaardig blijft.

Wij hebben de Nobel spa gedurende 3 jaar uitvoerig getest, gecontroleerd en vergeleken met andere baden uit China en zijn tot de conclusie gekomen dat er voor whirlpools van vergelijkbare kwaliteit geen betaalbaarder bad dan deze te vinden is in de markt. Het is dan ook niet voor niets dat er wereldwijd vele duizenden Nobel whirlpools op jaarbasis verkocht worden en deze aantallen groeien sterk naarmate het bad vanwege de hoge kwaliteit, praktisch design en scherpe prijsstelling sterk in populariteit toeneemt

Nobel Spas

 
 

  v.a. 3.999,-  
 
Nobelspa Whirlpools

Nobelspa whirlpool

Calspas Whirlpools
Calspas is een van de top 5 spa merken wereldwijd. Het bedrijf stamt uit 1979 en telt 1200 medewerkers welke hard werken om de kwaliteit en vormgeving van de Calspas whirlpool op een hoog niveau te houden.

In vergelijk met de Nobel Spa is Calspas een gerenommeerd bedrijf vanwege de sublieme esthetische vormgeving en ergonomische uitvoering van haar whirlpools alsmede het brede aanbod futuristische opties en accessoires dat Calspas op haar baden biedt

Calspas

 
 

  v.a. 4.999,-  
 
Calspa Whirlpools

calspa whirlpool

Whirlpools
Relaxbaden biedt een uitgebreid assortiment whirlpoolbaden voor binnen in huis hiervoor hebben wij uitvoerig gekeken naar de vraag in de markt en het aanbod van de concurrent. Ook voor de binnen whirlpool hebben wij uitvoerig gekeken naar de kwaliteit en maatvoering die het best past bij binnen de meeste huishoudens.

Wij bieden onze whirlpool baden aan vanaf de meest simpele uivoering tot en met de meest uitgebreide uitvoering compleet met LCD scherm, DVD player, champagne koeler en LED kleurtherapie zodat u van uw badkamer kunt omtoveren tot een oase van luxe en ontspanning.

Whirlpools

 
 

  v.a. 1.349,-  
 
Naar Whirlpools

whirlpool whirlpools
 
 

Best verkocht
Bekijk hiernaast onze best lopende producten

Relaxbaden BV ® - zie contactpagina voor bezoekadressen - T: 0031 (0)412 69 00 95 - F: 0031 (0) 412 627 229- E:info@relaxbaden.nl - BTW: 8181.65.194.B01 - KVK: 171.795.32 - ING: 65.80.77.945 - algemene voorwaarden