Saunas - Whirlpools - Wellness

Saunas - Whirlpools - Wellness

BEL + BESTEL: 0031 (0) 73 684 7220
 VRAAG BROCHURE AAN

home | over ons | onze voordelen | garantie&levering | vacatures | dealers | Sauna Deals | brochure | contact
  Laagste prijzen   Ruime Keuze  Gratis Levering   Géén Vooruitbetaling
sauna - stoomcabine - whirlpool - tuinhuisjes - nobel spa - infrarood sauna - sauna accessoires - AANBIEDINGEN >>

 

Over Relaxbaden

  Over Relaxbaden
  Aanbod en Service
  Internetprijzen
  Relaxen met Relaxbaden
  Onafhankelijk en Objectief
  Voorraad, levering & Installatie
  Kwaliteit

Over Relaxbaden


Hartelijk dank voor het bezoeken van onze website. Op deze pagina geven wij u een introductie over het bedrijf Relaxbaden, onze werkwijze en wat u als klant van ons kunt verwachten zowel voor- tijdens maar vooral ook na uw aankoop. Met name ook dit laatste punt vinden wijzelf erg belangrijk aangezien wij geloven dat wij als bedrijf alleen bestaansrecht hebben als u als klant niet alleen tevreden wordt en bent maar toch zeker vooral ook blijft.

Relaxbaden BV is reeds enkele jaren actief met import, productie en verkoop van producten gerelateerd aan de categorieën Wellness, Home & Garden. De gemeenschappelijke factor van alle producten in ons assortiment is het leveren van een betaalbare toegevoegde waarde aan ontspanning en/of gemak in eigen huis & tuin.

Ondanks dat wij op vrijwel ons gehele aanbod een laagste prijsgarantie afgeven zijn we toch van mening dat een goede prijs alleen niets voorstelt als dit niet vergezeld gaat met overige vaak veel belangrijkere factoren zoals degelijke kwaliteit, betrouwbare service, complete informatievoorziening, objectieve advisering, snelle levertijden en ‘last but not least’ oprechte klantvriendelijkheid.

Wij beloven u geen perfectie maar garanderen u wel dat we in alle gevallen zullen streven naar een maximale invulling van bovengenoemde factoren en dat we er alles aan zullen doen om u als klant een zo goed mogelijke service en product te bieden zodat u ook op lange termijn een tevreden klant blijft.

 

Aanbod en Service


Wij importeren onze producten grotendeels zelf en deels produceren wij in eigen beheer waardoor vaak ook maatwerk mogelijk is. Daarnaast hebben ook wij alle bedrijfsprocessen zoals o.a. transport, promotie, service, opslag & transport van goederen volledig in eigen beheer. U kunt er dus zeker van zijn dat zowel de telefoniste, de leverancier, de verkoper, de chauffeur die het product bij u komt afleveren alsmede de eventuele benodigde service/onderhoudsmonteur een directe medewerker van Relaxbaden is en u te woord kan staan bij al uw vragen.

Al onze 15 medewerkers hebben een gedegen interne producttraining gehad, mocht u dus bijvoorbeeld op het moment van levering nog vragen hebben omtrent uw aankoop dan kunt deze rechtsreeks aan de betreffende chauffeur stellen.

Voor al uw vragen van productinformatie tot levering en mogelijke service of garantiegevallen heeft u dus altijd Relaxbaden als eindverantwoordelijk aanspreekpunt. Wij zullen u nooit doorverwijzen naar een derde partij bij eventuele problemen met uw aankoop maar deze te allen tijde voor u oplossen.

 

Internetprijzen


Relaxbaden.nl is naast een website ook een echt bedrijf met echte mensen, een echte winkel en vooral ook echte producten tegen echt lage prijzen.

Door gebruikmaking van het internet kunnen wij een groot aantal potentiële klanten bereiken tegen betrekkelijk lage kosten. Echter vanaf het moment dat u contact met ons opneemt zijn wij net als ieder ander retailbedrijf een winkelier die u informeert over haar producten en waar u van harte welkom bent om de producten te bezichtigen en te testen.

Wij beseffen ons terdege dat het internet staat voor transparantie in productinformatie en prijzen en het dus geen zin heeft om enerzijds onszelf wijdverspreid onder de aandacht te brengen via het internet en anderzijds hoge prijzen te presenteren.

Doordat wij zelf importeren en/of produceren en alle operationele processen in eigen beheer uitvoeren in combinatie met een maximale gebruikmaking van internetpromotie zijn wij in staat om onze kosten laag te houden en daarmee dus ook onze prijzen. Voor vrijwel alle producten in ons assortiment bieden we dan ook een laagste prijsgarantie tot een half jaar na aankoop.

Juist omdat we onszelf voornamelijk via onze website promoten met producten in een hoge prijscategorie zijn we er op gebrand een extra goede mail/telefoon communicatie en serviceafhandeling ten toon te spreiden. Zo krijgt u altijd nog dezelfde dag een reactie op uw e-mails en krijgt u 7 dagen per week een medewerker aan de lijn.

Niet alleen kunt u ons tijdens kantooruren en op zaterdag bezoeken, als u op zondag of in de avonduren langs wilt komen voor een bezichtiging is dat ook geen enkel probleem wanneer u dit van te voren met een van onze verkoopadviseurs afstemt.

Kort samengevat zijn wij ons dus zeer bewust van de drempels die ‘internetverkoop’ kunnen opwerpen en doen ons uiterste best u te laten zien dat onze manier van werken voor u het zowel prijs- als kwaliteit technisch altijd het gunstigst uitpakt.

 

Relaxen met Relaxbaden


Vanwege de vaak grote werkdruk of andere stressfactoren waaraan de moderne mens tegenwoordig buitenshuis aan wordt blootgesteld en het ontbreken van voldoende tijd of geld voor ontspanning buiten de deur is er de laatste jaren een grote behoefte ontstaan aan het relaxen in eigen huis en tuin en dus aan middelen om dit te bevorderen zoals bijvoorbeeld een (infrarood ) sauna voor in huis of in een tuinhuis (buitensauna), spabad (ook wel Jacuzzi® genoemd in de volksmond) of whirlpool in de badkamer, stoomcabine, massagestoel, barbecue of bijvoorbeeld zelfs kunstgras vanwege het gemak en plezier van altijd groen en nooit meer maaien. Het kan dus van alles zijn zolang het maar in het teken staat van maximaal genieten van gemak en ontspanning. Terecht vinden wij want het leven is er toch zeker ook om af en toe eens lekker te ontspannen!

Met goede reden dus zijn Wellness- en tuin artikelen al tijden een grote trend en er wordt onder deze noemer reeds door vele bedrijven een groot scala aan bovengenoemde producten aangeboden tegen vaak zeer interessante prijzen, mooie designs en/of hoge kwaliteit en serviceverlening.

Door de grote verscheidenheid aan deze fantastische producten en aanbieders hiervan is er echter ook veel onduidelijkheid ontstaan over wat nu de beste keuze is in de situatie van u als eindgebruiker van het product. Zo geeft een houtgestookte saunakachel bijvoorbeeld zeker heel veel sfeer maar is dat nu wel zo handig om te gebruiken als u doorgaans niet zoveel tijd heeft? Een houtgestookte sauna moet immers erg lang van te voren gestookt worden om de gewenste temperaturen te bereiken waardoor het doorgaans minder praktisch is in het dagelijks gebruik. Daarentegen heeft een electrische saunakachel wel een hoog stroomverbruik en daarom ook krachtstroom nodig waarvan de aanleg een hoge kostenpost kan zijn. Is een 220 volt kachel dan de oplossing? Toch niet want dan is de opwarmtijd weer veel te lang, waardoor het prijs voordeel van kostenbesparing wegvalt maar wat is dan de best oplossing voor uw saunawens?.. En een Jacuzzi® is natuurlijk geweldig maar hoe zit het nu echt met onderhoud en verbruik? Een tuinhuis is hartstikke handig maar wanneer heb ik nu wel en geen betonfundering nodig? En welke infraroodstralers zijn nu echt het beste voor u? lange golf, korte golf, magnesiumoxide, keramisch carbon heaters, paneel stralers? en welke houtsoort is bijvoorbeeld het beste bij welke saunatype? En zo zijn er zeer veel van dergelijke vragen te bedenken met ook verschillende antwoorden van verschillende aanbieders waardoor u als klant vaak door de bomen het bos niet meer ziet.

Relaxbaden heeft zich door de jaren heen in al dit soort vragen en meer verdiept en een assortiment samengesteld waarmee wij u in alle situaties de meest geschikte oplossing kunnen bieden. We bekijken samen met u uw situatie en wensen en adviseren u vervolgens open en objectief over de verschillende mogelijkheden en brengen u vervolgens een gedegen advies met een goed voorstel uit.

 

Onafhankelijk en Objectief


Relaxbaden is volledig onafhankelijk van derde partijen. Wij bepalen 100% zelf welke producten wij wel of niet willen inkopen of aanbieden en zijn dus niet gebonden aan een producent of merk. Wij volgen simpelweg de vraag uit de markt en zorgen dat wij hieraan kunnen voldoen.

Wel doen wij vanzelfsprekend het nodige onderzoek naar de producten die wij in ons assortiment opnemen en halen de onderste steen boven met wat betreft de specificaties, voor- en nadelen en de werking en kwaliteit van het product alvorens we deze aanbieden aan onze klanten.

‘Voor ieder wat wils’ is onze filosofie en daarom bieden wij doorgaans twee productlijnen in elke categorie. De zgn. ‘high end’ en ‘low end’ series. Om de whirlpools als voorbeeld te nemen bieden we in de lagere prijscategorie ons eigen spamerk ‘Nobel Spas’, een degelijke en functionele whirlpool samengesteld uit Canadees/Duitse onderdelen en materialen, en voor de hogere categorie de ‘Calspas’ whirlpools een van de beste spamerken wereldwijd met een subliem design, maximale ergonomische vormgeving en ‘top of the bill’ besturingsysteem en pompen.

Zowel voor onze hogere als lagere productlijnen gaan we altijd voor de meest optimale prijs/kwaliteitsverhouding en werken we met laagste prijsgarantie en minimaal 5 jaar garantie op onderdelen.

 

Voorraad, levering & Installatie


Waar met een breed productassortiment gewerkt word ontstaan in de meeste gevallen problemen met levertijden. Relaxbaden begrijpt dat u geen zin heeft om maanden te wachten op uw aankoop en daarom onderscheiden we ons van onze concurrent-prijsvechters door te zorgen voor een ruime voorraad. Met ruim 3000m2 opslagcapaciteit en een gemiddelde van zo’n 1000 stuks (infrarood) sauna’s, stoomcabines, badkamerwhirlpools, massagestoelen en spabaden/whirlpools (ook wel Jacuzzi® genoemd) op voorraad zijn wij een van de grootste aanbieders van Nederland in onze soort.

In de meeste gevallen bezorgen we gratis aan huis door heel Nederland, België en Luxemburg en betaalt u pas bij aflevering.

Na het plaatsen van een bestelling wordt u direct gebeld door onze planner die samen met u de snelste leveringsmogelijkheid afstemt rekeninghoudend met uw situatie.

In overleg kunnen wij ook de opbouw en installatie van de geleverde producten voor u uit handen nemen.

 

Kwaliteit


De combinatie tussen een hoge kwaliteit en lage prijs is altijd een uitdaging. Het een gaat vaak ten koste van het andere toch zijn beide factoren vaak bepalend voor een aankoop. Er zit er vaak een groot grijs gebied tussen deze twee uiterste, grote merken investeren vaak veel in het beweren dat ze een goede kwaliteit bieden terwijl bedrijven die meer investeren in kwaliteit dan in het voeren PR campagnes weggewuifd worden als zijnde onbekend merk.

Vaak worden bijvoorbeeld producten uit China bestempeld als laag kwalitatieve producten maar ook die vlieger gaat niet altijd op. Wie bijvoorbeeld zweert bij ‘Duitse degelijkheid’ zal wellicht iets minder lekker in zijn BMW zitten als hij hoort dat de 3 en 5 series van BMW ook in China geproduceerd worden net zoals alle vrijwel alle hardware voor topmerken als Sony en Samsung.

Het inkoopteam van Relaxbaden heeft ruim 10 jaar ervaring in het zgn.‘sourcen’ (opsporen), vergelijken en testen van producten van over de hele wereld en wij zijn van mening geworden dat kwaliteit niet altijd een kwestie is van land –of merk is maar vooral productafhankelijk bepaald dient te worden.

Wij importeren onze producten voor 30% uit de USA, 30% China en 30% uit Duitsland. Sommige van onze producten zijn afkomstig van grote en gerenommeerde merken terwijl andere producten naamloos zijn omdat we die zelf produceren in samenwerking met Chinese producenten. De speerpunt is voor ons te allen tijde de focus op de functionele kwaliteit van een product welke wij dan ook uitvoerig testen en optimaliseren.

Door op een creatieve manier om te gaan met inkoop en productontwikkeling gecombineerd met een kostenbesparende bedrijfsvoering kunnen wij u als klant een product van degelijke kwaliteit tegen en een lage prijs aanbieden.

Wij wensen u veel plezier op onze website en staan u graag te woord bij al uw vragen of verzoeken.  
terug naar home >>


   
 

Relaxbaden BV ® - zie contactpagina voor bezoekadressen - T: 0031 (0)412 69 00 95 - F: 0031 (0) 412 627 229- E:info@relaxbaden.nl - BTW: 8181.65.194.B01 - KVK: 171.795.32 - IBAN: NL94RABO0311750737 - BIC: RABONL2U