Saunas - Whirlpools - Wellness

Saunas - Whirlpools - Wellness

BEL + BESTEL: 0031 (0) 73 684 7220
 VRAAG BROCHURE AAN

home | over ons | onze voordelen | garantie&levering | vacatures | dealers | Sauna Deals | brochure | contact
  Laagste prijzen   Ruime Keuze  Gratis Levering   Géén Vooruitbetaling
Terug - Whirlpool informatie - Nobelspa - Nobel catalogus - Calspas overzicht - Whirlpools - Catalogus - Mobi Spa

 

Nobel Whirlpools

whirlpool informatie

image description

  Functionele Spa
  Degelijke Kwaliteit
  Westerse Materialen
  Laagste Prijsgarantie
  Vele Opties Mogelijk


Nobel Spas
Gaat u voor de sublieme kwaliteit van een Amerikaanse whirlpool of voelt u meer voor de lage prijzen van een Chinees bad? In het eerste geval zult u dieper in de buidel moeten tasten en in het tweede geval zult u genoegen moeten nemen met een mindere kwaliteit. Doet u liever geen concessies kies dan voor Nobel spaís, want met een spa van Nobel haalt u het beste van 2 werelden in huis.

Specs en condities

  • Hoge kwaliteit voor een lage prijs.
  • Amerikaans / Canadees design en onderdelen.
  • Energiezuinig door maximale isolatie en warmtepomp.
  • Subliem design en Perfecte ergonomie.
  • uitgebreide en betaalbare optiepaketten op maat.
  • Uitstekende service en garantievoorwaarden.
  • Niet goed geld terug ( -/- 10% eigen risico).

Nobel spas zijn samengesteld uit hoogkwalitatieve spa onderdelen van meer dan 50 betrouwbare producenten uit Canada, Duitsland en USA. De montage en afwerking van de baden word vervolgens verzorgd in China, op deze manier ontstaat er een spa die kwalitatief gezien goed kan concurreren met de baden van de duurdere Amerikaanse en Canadese merken en op gebied van prijs vrijwel vrij gelijk is aan spabaden uit China.

Nobel spas produceert vanuit haar eigen fabriek in samenwerking met een beroemde Canadese spa fabrikant met een maximale focus op design, ergonomie, comfort, veiligheid en duurzaamheid.

Een veel voorkomend probleem op gebied van spabaden is een te hoog energieverbruik wat u voornamelijk tegenkomt bij de goedkopere Chinese baden. Door slechte isolatie of gebruik van laagwaardige Electronica vergt het goedkope spabad veel energie om de doeltemperatuur te behouden waardoor vaak extreem hoge energierekeningen ontstaan waardoor het bad de klant letterlijk duur komt te staan.

Nobel spas hecht grote waarde aan het onderwerp energiebesparing en heeft daarom veel aandacht besteed om de energievraag van het bad te reduceren. De belangrijkste manier om energie te besparen met een spa is door deze goed te isoleren; hoe beter de spa op temperatuur blijft hoe minder vaak de warmtepompen hoeven te draaien. Zo worden de Nobel spas standaard geleverd met een extra dikke Lucite Acryl Shell welke ook gebruikt wordt door topmerken zoals bijvoorbeeld Sundance, Hot Spring, Cal Spas en Dimension Spas. De shells zijn tevens verkrijgbaar met microban (bacterie dodende) coating.

Ook worden de shells verstevigd met glasvezel en specifieke typen harsen die de stevigheid en isolatie waarde van het bad vergroot. Daarnaast word er met een extra dikke foamlaag gewerkt en biedt Nobel spas een exclusieve warmtepomp die het energieverbruik van de spa tot maar liefst 4x kan verminderen. Een aanvullende optie om de isolatiewaarde van de spa te vergroten zonder eventueel onderhoud van de spa te belemmeren is een dubbele aluminium laag met luchtkussens op de binnenzijde van het cabinet. De warmte die door de shell verloren zou gaan wordt door deze isolatielaag binnen gehouden. Dit is de optie "extra isolatie".

Een toegewijd kwaliteitsteam met meer dan 5 jaar ervaring op het gebied van kwaliteit en veiligheid van spabaden maakt gebruik van geavanceerde testapparatuur voor het waarborging van maximale kwaliteit en veiligheid. Elke spa word grondig getest door middel van 77 uitgekiende testprocedures inclusief 33 water- en lekkagetests.

Verder streven de makers van de Nobel Spa (ook wel onterecht Jacuzzi® genoemd want dat is een merk wat wij niet aanbieden) naar maximaal comfort, zo wordt er standaard gewerkt met hoge druk pompsystemen voor een supermassage (Tevens is de hoofdpomp te regelen in 2 standen (hard en zacht). Ook zijn alle jets traploos te regelen in kracht zodat je de hardheid van de massage kunt regelen.), hoogwaardige ergonomisch vormgeving van de zit- en ligplaatsen, zachte afneembare hoofdkussens en een subliem design van zowel Shell als Cabinet. Verder worden er uitgebreide optie pakketten geboden waarmee u tegen aantrekkelijke tarieven uw Nobel spa kunt uitbreiden met luxe opties zoals bijvoorbeeld een 15 inch TV met DVD en afstandbediening of LED kleurenverlichting rondom de waterlijn, RVS jets, geavanceerde warmtepomp en nog vele opties meer.

Relaxbaden is exclusief dealer van Nobel Spas in Nederland en BelgiŽ. Hier zijn wij trots op en wij staan u dan ook graag te woord over al uw vragen omtrent dit fantastische product.

Graag verwijzen wij u door naar onze Nobel Spa catalogus pagina. Vanzelfsprekend bent u ook van harte welkom in onze Showroom te Oss (Noord Brabant/Nederland).

Nobel Spa catalogus >>

 
 


Relaxbaden BV ® - zie contactpagina voor bezoekadressen - T: 0031 (0)412 69 00 95 - F: 0031 (0) 412 627 229- E:info@relaxbaden.nl - BTW: 8181.65.194.B01 - KVK: 171.795.32 - IBAN: NL94RABO0311750737 - BIC: RABONL2U