Saunas - Whirlpools - Wellness

Saunas - Whirlpools - Wellness

BEL + BESTEL: 0031 (0) 73 684 7220
 VRAAG BROCHURE AAN

home | over ons | onze voordelen | garantie&levering | vacatures | dealers | Sauna Deals | brochure | contact
  Laagste prijzen   Ruime Keuze  Gratis Levering   Géén Vooruitbetaling
sauna - stoomcabine - whirlpool - tuinhuisjes - nobel spa - infrarood sauna - sauna accessoires - AANBIEDINGEN >>

 

Relaxbaden Aanbod

  Infrarood Sauna
  Spa/Whirlpool
  Stoomcabine
  Finse Sauna
  Tuinhuisjes & Blokhutten
  Whirlpools

Infrarood Sauna


Infrarood sauna gebruik is de laatste jaren sterk in populariteit toegenomen met name vanwege de vele voordelen en extra’s die een infrarood sauna brengt tegenover de traditionele Finse sauna.

Doordat een infrarood sauna direct de huid verwarmd en niet indirect door verhitting van de lucht (zoals bij een traditionele sauna), word een transpiratie-effect veroorzaakt bij veel lagere temperaturen (tussen de 40 en 60 graden Celsius). Dit heeft als voordeel dat de sauna sneller klaar voor gebruik is (kortere opwarmtijd) en dat het een saunagang geeft met name voor mensen die de temperaturen van de traditionele sauna (70-100 graden Celsius) te heet vinden.

Daarnaast heeft infrarood straling naast oppervlaktewerking ook zgn. ‘dieptewerking’, waardoor de spieren en gewrichten op een dieper niveau ontspannen en losgemaakt worden wat een herstellend en vernieuwend effect heeft op lichaam en geest. De dieptewerking zorgt tevens voor meer transpiratie waardoor afvalstoffen nog sneller afgevoerd worden en calorieën nog sneller verbrand worden waarmee u op een prettige manier gewichtsverlies realiseert.

Naast het feit dat een infraroodcabine over het algemeen gezonder, comfortabeler en praktischer in gebruik is dan een traditionele sauna is er ook een financieel voordeel. Een infraroodsauna verbruikt weinig stroom en heeft dan ook geen krachtsroom nodig. Doordat de infrarood de huid direct verwarmd en niet de luchttemperatuur is de isolatie minder van belang. Dit heeft als voordeel dat er met lichtere materialen gewerkt kan worden wat de cabines over het algemeen ook goedkoper in aanschaf maken.

Lees meer over de effecten van infrarood sauna >>

Relaxbaden is een van Nederlandse grootste aanbieders van infrarood sauna’s, wij produceren en importeren onze infraroodcabine’s in eigen beheer waardoor we u een voordeel in prijs, kwaliteit en flexibiliteit kunnen bieden. Ons assortiment is samengesteld uit een 8-tal basismodellen waarmee wij voor de meeste situaties een oplossing kunnen bieden. Mocht u speciale of afwijkende wensen hebben dan kunnen wij een sauna voor u op maat laten produceren.

We bezorgen de infrarood sauna’s gratis aan huis in Nederland, België en Luxemburg, opbouw en installatie is eenvoudig zelf te doen maar kunnen wij in overleg ook voor u uitvoeren. U betaalt pas bij aflevering. Na bestelling kunt u altijd kosteloos annuleren. Na levering geldt een 8 dagen niet goed geld teruggarantie en 2 jaar garantie op onderdelen plus 25 jaar garantie op magnesiumoxide heaters. Op alle infraroodcabines geven wij een laagste prijsgarantie tot een half jaar na levering.

Naar infrarood sauna catalogus >>

 

Spa/Whirlpool


Relaxbaden zou natuurlijk geen Relaxbaden zijn zonder relax-baden, want wanneer gedacht word aan relaxen in eigen huis en tuin kan een whirlpool, Jacuzzi® of ‘spa’ natuurlijk niet ontbreken.

Een Spa is de officiële naam voor een bubbelbad met warm water en luchtpompen voor het aandrijven van massagestralen en bubbels. Meestal plaatst men een spa in de tuin. De combinatie van warm water, bubbels en massagestralen brengt maximale ontspanning in lichaam en geest teweeg vanwege de volgende eigenschappen:

  • Warm water zet de bloedvaten uit waardoor de bloedstroom harder circuleert en afvalstoffen sneller afgevoerd worden. Door de verhoogde bloedcirculatie word er meer zuurstof dieper in de spierweefsels gevoerd waardoor spieren zowel ontspannen als herstellen.
  • Massage De door luchtdruk aangedreven massagestralen zorgen voor optimale stimulering en ontspanning van spieren en doorstroming van de bloedvaten wardoor lichaam en geest zich vanzelf ontspant
  • Bevrijdend Altijd dragen uw spieren en gewrichten uw lichaamsgewicht op zich. Wanneer u drijft in warm water verdwijnt uw lichaamsgewicht vrijwel volledig en worden uw spieren en gewrichten tijdelijk van de druk bevrijd waardoor eventuele gevoelige plekken ontlast worden.

Naast dat een spabad erg gezond en ontspannend is, is het vanwege de bijzondere sfeer die het brengt een leuke en gezellige bezigheid om met uw partner vrienden, of zelfs zakenrelaties in een spa te vertoeven voor plezier, ontspanning en/of een goed gesprek.

Meer spa informatie >>

Relaxbaden biedt 2 spalijnen, de Coastspa en de Calspa. Calspas is een betaalbaar, degelijk en functioneel spabad waar u zeker lang plezier van zult hebben. Met Coastspa haalt u een topmerk spa in huis met perfect design en ultieme ergonomische vormgeving.

We kunnen de spabaden aan huis bezorgen in Nederland, België en Luxemburg, voor eventueel benodigde takelwerkzaamheden kunnen extra kosten bijkomen. installatie kunnen wij in overleg ook voor u uitvoeren. U betaalt 50% vooruit en 50% bij aflevering. Na levering geldt een 8 dagen niet goed geld teruggarantie en 2 jaar garantie op de onderdelen (Mits anders vermeld). Op alle spas geven wij een laagste prijsgarantie tot een half jaar na levering.

Direct naar spa/whirlpool aanbod >>

Disclaimer: Een Jacuzzi® is een spa maar een spas is niet altijd een Jacuzzi®. Dit komt omdat Jacuzzi® een van de eerste en meest bekende producenten van spabaden is waardoor in de volksmond een bubbelbad, whirlpool of spa vaak een Jacuzzi® wordt genoemd. Ondanks dat onze spa’s niet van het merk Jacuzzi® zijn noemen wij deze toch weleens Jacuzzi® vanwege bovenstaande reden.

 

Stoomcabine


Een Stoomcabine/stoomdouche, Turks stoombad of Hammam mag niet ontbreken in uw privé welness-resort of gewoon in uw badkamer. Stoom is de meest effectieve manier voor het reinigen van uw poriën en luchtwegen. Giftige afvalstoffen worden door de openstaande poriën weggevloeid uit uw huid waardoor onderhuidse ontstekingen geen kans meer krijgen om uw huid te bezaaien met acne en overige imperfecties. Net als bij een sauna en whirlpool versneld een stoomcabine de bloedsomloop waardoor spanning verdwijnt en uw lichaam zich hersteld en vernieuwd.

Meer stoomcabine informatie >>

Relaxbaden biedt 2 stoomcabine series, de Smart en Deluxe serie. De Smart stoomcabine is zeer betaalbaar en prima geschikt voor gebruik als ‘stand alone’ stoomcabine. De Deluxe cabine is een stijlvolle stoomdouche en uitstekend geschikt om zowel te gebruiken als stoombad en douchecabine. Beide stoombad series zijn uit op sommige modellen uit te rusten met whirlpool.

We bezorgen de stoomcabines gratis aan huis in Nederland, België en Luxemburg, Opbouw en installatie kunnen wij verzorgen in overleg. U betaalt pas bij aflevering. Na levering geldt een 8 dagen niet goed geld teruggarantie met 1 jaar garantie op onderdelen. Op alle stoomcabines geven wij een laagste prijsgarantie tot een half jaar na levering.

Direct Naar Stoomcabine catalogus >>

 

Finse Sauna


De vele voordelen van een infrarood sauna wegen voor veel mensen toch niet op tegen de sfeer van een traditionele ‘Finse sauna’ en daar is ook absoluut niets tegenin te brengen. Lekker languit ontspannen in een Finse sauna compleet met het dampende condens, het gezellige gekraak en authentieke aroma van het hout is natuurlijk ook magnifiek te noemen. En natuurlijk brengt een Finse sauna een diepe reinigende, ontspannende en herstellende werking aan lichaam en geest teweeg.

Meer sauna informatie >>

In samenwerking met een Duitse sauna producent brengt Relaxbaden u een groot scala aan saunamodellen, ieder met zijn unieke vorm en kenmerken. Ook in onze sauna-aanbod maken wij een onderscheid tussen een toegankelijke en exclusieve lijn met als voornaamste verschil de dikte van de wanden aangeduid in dubbelwanding of massief. De 68 millimeter collectie bestaat uit betaalbare, degelijke en mooie sauna’s, perfect geschikt voor de doorsnee sauna gebruiker. De sauna’s uit de 40milimeter collectie bieden een hogere isolatiewaarde en intensere warmte met een dieper houtgeur vooral gewaardeerd door de meer ervaren saunaganger. Tevens bieden wij speciale buitensaunas aan.

Klik op de nu volgende links voor saunakachels en accessoires.

We bezorgen de Finse sauna’s aan huis in Nederland, België en Luxemburg, Opbouw en installatie kunnen wij verzorgen in overleg. In geval van de Finse sauna's leveren we op basis van vooruitbetaling. Na levering geldt een 8 dagen niet goed geld teruggarantie met 2 jaar garantie op onderdelen.

Direct naar sauna catalogus >>

 

Tuinhuisjes & Blokhutten


Een tuin zonder tuinhuisje is als een whirlpool zonder water en daarom biedt Relaxbaden u in samenwerking met een van de grootste tuinhuisproducenten van Europa een ruim scala aan tuinhuisjes, blokhutten en aanverwante artikelen van paviljoens en carports tot zelfs chalets en houten huizen aan van hoge kwaliteit tegen zeer betaalbare prijzen.

Een tuinhuis of blokhut is natuurlijk ideaal als opslag van uw tuingereedschap maar leent zich natuurlijk ook perfect als spa-overkapping of zelfs complete wellness ruimte. Onze tuinhuisjes en blokhutten zijn ook beschikbaar in dermate grote afmetingen dat u er zonder problemen uw spa, (infrarood) sauna, stoomcabine, whirlpool of massagestoel in kwijt kunt zodat u gemakkelijk uw eigen comfortabele ontspanningsresort kunt creëren in uw eigen tuin.

Meer tuinhuisjes informatie >>

We bezorgen de tuinhuisjes aan huis in Nederland, België en Luxemburg, Opbouw en installatie kunnen wij verzorgen in overleg. In geval van de tuinhuisjes leveren we op basis van vooruitbetaling. levering geldt een 8 dagen niet goed geld teruggarantie met 1 jaar garantie op onderdelen.

Direct naar tuinhuisjes catalogus >>

 

Whirlpools


Een whirlpool kan tegenwoordig niet meer weggedacht worden uit uw badkamer en terecht, want als u toch in bad gaat waarom dan niet meteen lekker ontspannen een dvd-tje kijken en genieten van bubbels en massagejets? Het kan allemaal met de whirlpools van Relaxbaden.

Wij selecteerde voor u een uitgebreid aanbod whirlpools welke in de meeste gevallen zal passen in uw badkamer. Mocht de whirlpool van uw keuze er echter niet bijzitten laat het ons dan weten, wij kunnen dan hoogstwaarschijnlijk een goed alternatief voor u verzinnen.

Meer whirlpool informatie>>

We bezorgen de whirlpools gratis aan huis in Nederland, België en Luxemburg, Opbouw en installatie kunnen wij verzorgen in overleg. U betaalt pas bij aflevering. Na levering geldt een 8 dagen niet goed geld teruggarantie met 1 jaar garantie op onderdelen. Op alle whirlpools geven wij een laagste prijsgarantie tot een half jaar na levering.

Direct naar whirlpool catalogus >>

 

 
 


Relaxbaden BV ® - zie contactpagina voor bezoekadressen - T: 0031 (0)412 69 00 95 - F: 0031 (0) 412 627 229- E:info@relaxbaden.nl - BTW: 8181.65.194.B01 - KVK: 171.795.32 - IBAN: NL94RABO0311750737 - BIC: RABONL2U