coolduck
relaxbaden.nl
Caravan en chalet koop en huur | Relaxbaden.nl

Relaxbaden Caravans

caravan koop /huur

stacaravans

Ook voor uw (sta)Caravan of Chalet kunt u nu bij Relaxbaden terecht,

In samenwerking met een gerenommeerde partner kopen, verkopen, verhuren en bemiddelen wij (sta)caravans
Daarnaast houden wij ons bezig met opknappen van caravans, inclusief plaatsen onderafzetting, waterpasstellen, aansluiting van caravan of chalet alle andere bijkomendheden als het gaat om caravan’s.
U wilt een nieuw chalet ?? Wij hebben diverse showmodellen staan rechtstreeks vanaf de fabriek,helemaal compleet, voorzien van alle gemakken, zoals cv, canexel, kunstofkozijnen, mooie grote tuindeuren, diverse modellen keukens, aparte douche en wc, etc.
Tevens zijn wij in het bezit van een begeleidingsauto met de gecertificeerd personeel.


Wij verkopen diverse houten nieuwe chalets, aluminium stacaravans en toercaravans, ook hebben wij diverse gebruikte caravans op voorraad.

Doordat wij zelf rechtstreeks bij de fabrikant kopen zult u merken dat wij tegen een zeer lage prijs kunnen leveren.
Ook indien u uw caravan wil verkopen, kunt u altijd bij ons terecht.
Wij kopen uw caravan , maar willen ook voor u bemiddelen in de verkoop.
Doordat wij zelf rechtstreeks bij de fabrikant kopen zult u merken dat wij goedkoop kunnen leveren.
Wij zoeken voor u de meest geschikte caravan tegen een zeer scherpe prijs.

bekijk onze voorraad


Wij voeren ook uw oude caravan af en ruimen indien gewenst de hele plaats op.
Stel, u wilt stoppen met kamperen omdat bijvoorbeeld de caravan van de camping moet, dan kunt u indien gewenst alles aan ons overlaten.
Wij ruimen alles op en voeren de caravan af. Alleen het afvoeren van de caravan of unit is uiteraard ook mogelijk.
We hebben goede contacten met diverse recyclingbedrijven zodat wij nu ook weer tegen een scherpe prijs uw caravan of unit kunnen afvoeren.

Doordat onze partners werkzaam zijn geweest binnen het caravantransport bij een van het grootste caravantransportbedrijf van Nederland, wat al meer dan 40 jaar bestaat, is het transport van uw caravan of unit in goede handen.

U hoeft hier zelf niets voor te doen, Ongeacht de afmetingen en de afstand, wij regelen het gehele traject voor u van A tot ZAlleen transport is uiteraard niet voldoende, daarom hebben wij het materiaal en de middelen om uw caravan of unit te plaatsen en waterpas te stellen. Het aansluiten van de nutsvoorzieningen kunnen wij ook voor u regelen.

Ook voor het maken van onderafzetting en/of opnieuw bekleden van uw caravan of chalet bent u bij ons wederom aan het juiste adres.

Doordat onze partner dit werk al meer dan 15 jaar doet en dus een zeer ruime ervaring heeft met plaatsen en stellen is het vertrouwd dit door ons te laten verzorgen

U wilt/zoekt tijdelijke woonruimte voor bij de bouw van uw nieuwe huis of tijdens een verbouwing en u wilt liever niet kopen dan is het mogelijk om bij ons een caravan, nieuw, gebruikt te huren.

Ook nu weer hoeft u niets te doen, wij verzorgen het weer van begin tot eind voor u.

Wij zorgen voor het transport, het plaatsen en stellen en eventueel het aansluiten op de nutsvoorzieningen.

U kunt bij ons al huren voor een minimale periode van 3 maanden.

Bemiddeling

U wilt een nieuwe caravan of chalet kopen en u weet niet helemaal zeker wat u wilt kopen dan kunnen wij u daarin helpen.
Wij hebben een ruime assortiment folders, tekeningen waarin wij de keuze voor u misschien kunnen vereenvoudigen.
Doordat wij al meer dan 15 jaar op campings komen door heel Nederland en dus ook goede contacten opgebouwd hebben, kunnen wij ook een geschikte locatie helpen te zoeken voor uw caravan of chalet.
Bijvoorbeeld op camping de Pier in Uden zijn nog prachtige plaatsen vrij voor nieuwe en of gebruikte caravans/chalets. Deze camping ligt in een bosrijke omgeving in hartje brabant.Voor meer info kunt u bij ons terecht.
Heeft u een caravan of chalet te koop, dan kunnen wij ook voor u bemiddelen in de verkoop.

Wat hebben wij in bemiddeling?:
diverse woonwagens met aanbouwen, compleet met wc,keuken, douche en minimaal 2 slaapkamers.

Diverse nieuwe chalets geheel op maat voor u gemaakt, te bezien op een mooie locatie, L-modellen, maar ook dubbele.

Een hele lijst, u vind de meeste op foto terug op deze site onder de rubriek occasions en onder de rubriek nieuwe chalets !!!Ervaring

Samen met onze partner zijn wij al meer dan 15 jaar actief binnen het caravantransport.
Wij hebben zelf vervoerd, en nog steeds, zelf caravans en units geplaatst. Geen wonder dat het daarom vertrouwd is om uw gerelateerde zaken aan ons over te laten. Gegarandeerd dat u tevreden zult zijn over onze diensten.


Bij Relaxbaden vindt u ook de toercaravan van uw dromen, in samenwerking met een betrouwbare partner met ruim 10 jaar ervaring caravan inkoop/verkoop en onderhoud en officieel dealer van de gerenommeerde merken ‘LMC’ en ‘Delta’ bieden wij u een ruim aanbod nieuwe en gebruikte toercaravans, welke wij met zorg voor u ingekocht hebben.. Ziet u een of meerdere wagens naar keuze? Kom dan gerust eens lange voor een kijkje in onze luxe showroom waar wij u graag verder adviseren in een ongedwongen sfeer en onder het genot van een heerlijk bakje koffie…

Wij bieden u een compleet servicepakket bestaande uit een gedegen advies, caravan keuring, caravan reparatie, caravan onderhoud en caravan servicebeurten.. tevens verzorgen wij aanpassingen voor minder valide mensen… Onze onderhoudsfaciliteit is 100% Focwa-caravan-gecertificeerd, dus u bent verzekerd van een hoge kwaliteit service en uitmuntende zorg voor uw (toer)caravan. Ook voor al uw (overige) vragen kunt u gehele vrijblijvend bij ons terecht..

Klik hier voor ons toercaravan aanbod Wij wensen u alvast veel succes met het vinden van uw droomcaravan.


Hieronder leest u enkele reacties van onze klanten:

Na lang wikken en wegen ging de kogel door de kerk. Ons stokoude en rotte caravannetje wordt vervangen door een kakelnieuw chalet. Met behulp van het internet veel vooronderzoek gedaan, prijzen vergeleken en mogelijkheden onderzocht. De lijst met voor ons geschikte bedrijven werd kleiner en de keuze hierdoor een stuk overzichtelijker. Zeker ook omdat wij gebonden waren aan een vrij kleine buitenmaat en omdat we een paar vrij specifieke inrichtingswensen hadden. Uiteindelijk zijn we bij een aantal bouwers gaan kijken alvorens hier uit te komen, Hun kracht lag voor ons gevoel niet alleen in het gegeven dat je daar het totaalpakket “van aanschaf tot en met plaatsing” in een hand hebt. Wij hadden de indruk dat, doordat ze zoveel zelf doen, goed wisten waar ze het over hadden en vooral ook actief meedachten bij eventuele valkuilen. De koop werd gesloten. Terwijl andere bouwers spreken over een levertijd van maanden ging hier alles in een razend tempo. De bouwer werkte niet alleen hard en snel; hij bouwde vooral ook degelijk en goed. Binnen een wel heel korte tijd was er vanuit niets een prachtig chalet gebouwd. Waarbij zeker niet onvermeld mag blijven dat Antonio tijdens de bouw bleef meedenken hoe dit chalet eventueel verder te optimaliseren viel. Zo werd een loos muurtje opeens een leuke kapstokplek en ook de eigenlijk te kleine natte ruimte werd dusdanig ingericht dat het nu allemaal past. Goedgemutst vertrokken we midden in de afgesproken nacht naar de wadden voor plaatsing en op de dag die daarop volgde hebben we de service pas echt leren kennen. De camping liep uit om dit tafereel te zien. Een chalet wat door de duinen getrokken werd. Normaal gesproken (hoorden we toen) gebeurt de plaatsing met een kraan; de grond is te ongelijk en de plek te smal. Vele enge verhalen van krakende en kantelende caravans. We moesten maar zien hoe dit af zou lopen. Het liep af en hoe.....

Een hekje werd weggehaald, een dak van een schuurtje gedemonteerd. Aan elke kant nog geen 5 centimeter ruimte. Dakgoten hingen boven elkaar. Met spanning stond iedereen te kijken of dit goed zou komen. Uiterst geconcentreerd, een grapje als daar tijd voor was en met een overdosis aan vakkennis gingen zij te werk. En als je je vak zo verstaat dan blijken die 5 centimeter gewoon genoeg te zijn. In alle rust werd ons nieuwe chalet geplaatst, tot op de millimeter nauwkeurig. Geen tijd om te eten want de plaatsing ging voor. Een perfectie waar je gelukkig van wordt. De hele week zijn we bezig geweest met de klusjes die horen bij een nieuw chalet. Langzaam maar zeker komt het besef dat onze keuze niet gewoon goed is geweest; het is perfect! Dat we erg veel geluk hebben gehad met een bouwer die niet op materiaal bezuinigt en met het transport en de plaatsing wat zo goed is verlopen. Dat het ook heel anders had gekund wisten veel collega-campinggasten te vertellen. s’Avonds met een glas wijn keken we rond en naar elkaar. Tevreden, blij en gelukkig. Het is meer dan goed zo! Of ze de beste zijn dat weet je nooit zeker. Ze komen in ieder geval dicht in de buurt! Boys, jullie hebben grandioos werk geleverd! Het is super, bedankt! Bert & Doreth & Nina & Lowie & Elze & Zjos.....

Marlies&Cees - dinsdag, 24 januari 2006 om 21:32 Complimenten omtrent de hele gang van zaken . Beste Wilbert, Ad, Jeroen Bij deze bedanken we jullie voor alles wat je voor ons gedaan hebt.We hadden al een hele goede indruk gekregen van jullie manier van omgaan met klanten .Toen we 5 jaar geleden een chalet kochten en wat een hels karwei was het heelhuids op onze thuishaven te krijgen.We waren toen zeer onder de indruk van de werkwijze van jullie in het bijzonder vertolkte Ad een hoofdrol. Bij het zoeken naar een ander chalet begonnen we op een zaterdag morgen. We werden tewoordgestaan door Wilbert. Deze had een leuk huisje voor ons waaraan we meteen verknocht waren .Ondanks dat we door verschillende onvoltooidheden heen moesten kijken.Dit belemmerde ons niet om spijkers met koppen te slaan .hierin was ook het tweemaal verplaatsen van chalet opgenomen.Nadat we enige weken onze herdeling op een rustige manier thuis konden uitvoeren ,is het chalet naar de plaats van bestemming gebracht door Jeroen en Ad .Om deze mensen aan het werk te zien was voor mij en mijn collega Ad wederom een genot voor het oog.Ze voerden het karwei in alle rust uit en namen al de opstakels met groot vakmanschap. Ad en Wilbert bedankt en ik zal jullie aanprijzen waar de mogenlijk is. Gr Marlies en Cees....

Afzender: dirk - dinsdag, 10 mei 2005 om 10:48 bedankt voor de geweldige service, zonder schade het onmogelijke voor ons verzorgd. Ik zal jullie zeker aanbevelen bij anderen.......

Ronald - vrijdag, 5 november 2004 om 17:24 Heee Wilbert,AD en derest van de mannen het was voor TOPPPIE vandaag, weer 4 stacaravans veilig aangekomen op onze nieuwe bestemming nogmaals de groeten van iedereen......

Ronald en Maria - zondag, 12 september 2004 om 13:34 Ik wil bij deze jullie nogmaals hartelijk bedanken voor de waanzinnige service,hoewel alles naar ons gevoel in het honderd liep,bleven jullie kalm en presteerde jullie het onmogelijke en kregen jullie de caravan met een speling van maar enkele centimeters weg zonder deuken.Jullie zijn buiten vakmensen ook nog eens behulpzaam.We zijn jullie zeer erkentelijk en zullen het zeker aan andere aanbevelen Met vriendelijke groet, Maria en Ronald .....

jan - maandag, 26 juli 2004 om 23:35 Bedankt voor de goede service, we zullen jullie zeker aan bevelen, groetjes jan en truus....

willem en marian - woensdag, 5 mei 2004 om 7:49 Ad en Wilbert hebben ons enorm geholpen naar het zoeken van een chalet. Door hun ervaring hebben wij een goed en betrouwbaar advies gekregen. Wij willen jullie hiervoor bedanken en als het chalet geplaatst is gaan we een keer lekker uit eten samen.....

Ronnie Steenbergen - zondag, 29 februari 2004 om 17:17 Altijd een compleet en ruim aanbod met de juiste service, die we ook al geruime tijd van jullie gewend zijn. onze complimenten......